Tento webinář, vytvořený ve spolupráci s Nordic Laboratories, světovým leaderem na poli funkční medicíny, se soustředí na dva ze čtyř nejpoužívanějších testů rozboru střevního mikrobiomu a funkce zažívacího traktu – GI 360 a GI Effects.
Cílem přenášky je vysvětlit kdy a proč je testování těmito testy užitečné a rozdíl mezi jednotlivými testy. Webinář zároveň nabízí základní interpretaci výsledků s ukázkou obou testů a možnosti strategie léčby. Lektorka hovoří o tom, ve kterých případech lze o využití testů uvažovat, vysvětluje rozdíly mezi jednotlivými testy a to jak ve sběru vzorků a jejich stabilitě, tak i používaných technologiích a měřených markerech. Nabídne strategii jak se s testováním sžít, pokud s intepretacemi začínáte a řadu dalších klinicky důležitých informací.
Příjemným bonusem pro každého praktika jistě bude, že tato série je pro odborníky nabízena zcela ZDARMA.
Kateřina Boesenberg BHSc. ND se oborům nutriční výživy a celostní přírodní medicíny začala věnovat v roce 2001 na Australian College of Natural Therapies (Sydney, Austrálie). Odborné obory klinické naturopatie a klinické nutriční medicíny (Dip. Nut. 2005, Adv. ND 2006) pak vystudovala na prestižní Nature Care College v Sydney. Po jejich dokončení si nejdříve rozšířila vzdělání o diplom z univerzity Charlese Sturta v oboru Health Sciences (2007) a následně o kvalifikace u Institutu Funkční Medicíny v Británii (2012-14). V soukromé praxi, kterou vede od roku 2005 (Sydney, Praha), se specializuje na nedostatky imunitního systému, autoimunitní onemocnění, hormonální nerovnováhu a obtíže zažívacího traktu. V současnosti se kromě privátní praxe věnuje převážně přednáškové a lektorské činnosti. Je prezidentkou České Naturopatické Společnosti, asociace podporující rozvoj klinické naturopatie v České republice a zakladatelkou a ředitelkou Školy Klinické Naturopatie. V letech 2018 – 2020 zastávala pozici Předsedkyně Evropského výboru Světové naturopatické federace a zároveň byla členkou jejího exekutivního výboru.
Délka kurzu | 63 minut |
---|---|
Technické požadavky |
Zdarma
Přihlášení uživatelé mohou zhlédnout zdarma, registrujte se zdePodobné kurzy